Speelgoedbeurs 2019

Geplaatst in: Nieuwsberichten 0

We zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen van de speelgoedbeurs. Dit jaar zal deze plaatsvinden op zondag 3 november van 11:00 – 12:30.

En als je lid bent van onze Speel-O-Theek heb je helemaal geluk! Dan mag je zelfs al om 9:30 naar binnen, dus grotere keuze voor jou als lid. Zorg er wel voor dat je op tijd je toegangsbewijs hebt opgehaald in de Speel-O-Theek. Deze zijn verkrijgbaar van 24 september tot en met 31 oktober tijdens onze reguliere openingstijden. De kosten voor een toegangsbewijs is €1. Hiervoor krijg je voor 1 persoon toegang tussen 9:30 en 10:30, je hoeft dan geen entree meer te betalen bij de ingang.

Alle andere geïnteresseerden die onze beurs willen bezoeken maar geen lid zijn, betalen €1 bij de ingang en hebben toegang vanaf 11:00.
Op alle artikelen zijn door onze verkopers prijsjes geplakt. Je betaalt deze prijs + 10%. Deze 10% komt geheel ten goede aan de Speel-O-Theek.

Wil jij graag jouw tweedehands speelgoed verkopen? Stuur een mailtje naar speelgoedbeurs@speelotheekbladel.nl om een code aan te vragen. Je ontvangt dan tevens ons vernieuwde reglement. Lees deze altijd goed door voordat je speelgoed gaat uitkiezen voor de verkoop.